30 Ekim 2008 Perşembe

Karşıyaka Fotoğraf Günleri


Karşıyaka Fotoğraf Günleri


Karşıyaka Fotoğraf Günleri 17-18-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın açılış konuşmasıyla başlayan, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı'nın konuşmasıyla devam eden Karşıyaka Fotoğraf Günleri'nde "Dünden Bugüne Karşıyaka" Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni yapıldı.



Tören ardından "Dünden Bugüne Karşıyaka" Ulusal Fotoğraf Yarışması fotoğrafları, Günal Güngör "50.yıl", Yannis Karanikolas "Zeytinliğin Işıkları" ve EFSA "Eller" sergileri açıldı.
Açılış kokteyline, aralarında Ömer Bakan, Yannis Karanikolas, Haralambos Stylianidis, Federasyon başkanı Özcan Taras ve yönetimi, dernek üyelerinin de bulunduğu yurtiçi ve yurtdışından konuklar katıldı.


Fotoğraf Günleri’nin 2. gününde katılımcılarla beraber İzmir’in doğduğu yer olan Smyrna’da buluştuk. Dernek üyelerimizden Ahmet Tuncay Karaçorlu’nun sunumu ve Tiyatro Evi’nin sergilediği küçük tiyatro gösteri ile başlayan fotoğraf gezimiz Körfez turu ile devam etti.


Müzik, eğlence ve fotoğrafın bol olduğu geziden sonra Latife Hanım Köşkü gezilerek orada küçük bir mola verildi. Bu dinlenmenin ardından hep beraber söyleşi için Ziya Gökalp Kültür Merkezi’ne geçildi.


Ömer Bakan, Yannis Karanikolas, Haralambos Stylianidis konuk olduğu Yar.Doç.Dr. Ahmet İmançer’in yönettiği keyifli söyleşinin ardından konukların, Federasyon başkanı ile yönetiminin, Karşıyaka Belediyesi’nin ve dernek üyelerimizin katıldığı yemekle beraber Fotoğraf Günleri’ndeki 2. günümüzü tamamladık.



Fotoğraf Günleri'nin 3. günü dernek binamızda 'Işıkla Boyama' Fenay Ulu ve 'Portre' Tolga Özdemir atölye çalışmaları yapıldı.



Aynı anda Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde Federasyon üyesi dernek ve kişilerin kişisel dijital sunumları ile devam etti.


Yönetim Kurulu Başkanımız Günal Güngör'ün ve Federasyon Başkanımız Özcan Taras'ın konuşmaları ile dijital sunumlar son bulurken 3 günlük Fotoğraf Günleri etkinliğimiz kapanış kokteyli ile sona erdi.

Hiç yorum yok: